Länge sedan det blev ett inlägg!

Länge sedan det blev ett inlägg!

Hej!
Om det nu är någon som läser på den här sidan, men kanske någon som är intresserad och följer mig. Nåja, det var länge sedan jag bloggade något, och det har hänt mycket i mitt liv sedan jag skrev något här på bloggen. Jag har skilt mig, vilket i sig är en personlig jobbig tid, och inte bara för mig utan för hela familjen, det påverkar alla. Men jag vill lämna det vid att jag har skilt mig och startar nytt liv nu. Jag vänder blad kan man säga. 

Sedan fyra veckor tillbaka bor jag själv i Kävlinge igen. Har en underbar fin lägenhet, som jag längre fram kommer att visa bilder från. Fotograferingen har det inte blivit så mycket av under våren, förklarliga själ tycker jag. Men min förhoppning är nu att jag ska komma iordning i lägenheten och sen ska jag kunna börja leva livet igen. Har valt att bli medlem i ett antal föreningar och ska försöka vara ganska aktiv framöver.

Jag sitter som ordförande i Kävlinge Kolonistförening, jag är styrelsemedlem i Kävlinge Folkets park och jag är aktiv i Fotografiska föreningen i Malmö. Har också valt att bli politiskt aktiv, mer om detta val kommer längre fram. Jag har inte så många mål för årets val, utan vill bara hjälpa till, men kommer att bli mer och mer aktiv även när det gäller politiken.

Kolonin då, ja den som allt annat i livet fick stanna upp ett tag, det har inte funnits tid, ork att fokusera på kolonilivet, utan nu har det varit att fokusera på att jag personligen ska må bra. Tycker jag har tagit mig ur det hela krisen ganska okej. Några små sår finns kvar som ska läka, men det kommer efterhand. Just nu tycker jag att jag är på rätt väg och mitt nya liv börjar ta form. Jag ska också försöka vara lite mer aktiv här på bloggen framöver. Men du finner mig alltid på de sociala medierna annars. Instagram är ett hett tips. Klicka på länken till höger här, så kommer du till mitt Instagramkonto. 

Nu ska jag ta tag i pappersarbete som ligger och väntar på mig. Trevlig helg alla!

 

 

Ingvar Willander

Kommentarer inaktiverade.